Personlig tränare, tacos & träningsvärk

Ha, där fick jag för att jag var lite mallig över att ha klarat mig smärtfritt från tisdagens träningspass!

I fredags förra veckan körde jag första passet för Emelie på BackToBasicsPT och benen var helt slut efter det passet. Träningsvärken var inte nådig kan jag meddela. 

I tisdags var det dags för andra passet och fokus var då på armar. Var övertygad om att jag efter passet inte skulle kunna röra på armarna som likt spagetti hänger och dinglar längs sidorna på kroppen – och blev mäkta förvånad och lite mallig över att ha klarat det så bra. 

Men så var det dags för tredje träningspasset idag och fokus låg på rygg och mage. Jag hade glömt vattenflaskan vilket visade sig vara mycket dumt för efter halva passet hade jag ont i huvudet och blev lite snurrig. Finaste PT:n fixade dryck med aminosyror och sedan mer dryck, med protein. Det gjorde susen för huvudet men jag var bokstavligen talat helt slut efter passet. Nästa gång ska jag se till att ha ätit bättre innan och inte glömma vattenflaskan! 

Passade på att handla lite på vägen hem och hämtade sedan barnen. Var helt slut och tänkte lägga mig på soffan och få en lugn eftermiddag. Men det misslyckades jag totalt med,.. En av dotterns vänner tittade förbi, men de lekte utomhus så jag kunde vila vidare. Blev dock hungrig så började förbereda middag och kommer då på att jag har tandläkartid om mindre än en halvtimme. Alla barn packades in i bilen och så åkte vi iväg till tandläkaren. När vi väl kom hem lekte de lite till och själv satte jag igång med middagen. 

Maken kom hem och vi fick ätit, tacos blev det idag. Jag älskar tacos! 

tacos

Sedan däckade jag i soffan. Sa till Rickard att tjugo minuter skulle räcka bra men var nog inte så trevlig mot honom när han väckte mig,. Låg kvar ett tag till och la sedan Tristan (=somnade igen). Och nu är klockan redan halv tio och jag ska baka inför morgondagens farväl på jobbet. 

Träningsvärk – haha, fråga inte ens,… det känns i musklerna bara av att skriva på datorn..

2 reaktioner på ”Personlig tränare, tacos & träningsvärk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.