Personkemi, olycka & erbjudande

Ibland hittar man någon där personkemin stämmer perfekt. Någon som det är enkelt och okomplicerat med redan från början. Vilken ovanlig känsla!

Redan en halvtimme efter att jag träffat Jeanette på Saian Academy så kändes det som om jag känt henne i flera år. En otroligt underlig känsla, speciellt eftersom vi inte träffades för att lära känna varandra eller för att bli vänner.

Jag hade bokat tid för nagelförlängning men på vägen dit skedde en krock i en korsning. Mannen två bilar framför mig blev påkörd. Jag kastade mig ur bilen och sprang fram till föraren, som lyckligtvis kunde ta sig ur sin bil själv. Min egen bilolycka, åtta år sedan nu, spelades upp på repeat inuti mitt huvud och jag skakade när jag nådde fram till mannen. Efter att brandbil och ambulans kommit till platsen kände jag att jag med gott samvete kunde gå tillbaka till min bil, med vetskapen att jag gjort det jag kunnat.

Ringde till Jeanette och berättade med ostadig röst att jag skulle bli sen.

Hann lugna ner mig på vägen dit men den varma koppen te som väntade mig gjorde riktigt gott. Jag vet inte om det var bilolyckan och det första givna samtalsämnet som gjorde att det kändes så enkelt och naturligt att prata med Jeanette, men när jag efter tre timmar tittade på klockan visste jag inte vart tiden tagit vägen.

Åkte hem med nya läckra naglar (läs mer om nagelförlängningen här), som jag stormtrivs med och har nu fått möjligheten att erbjuda er rabatt på valfri behandling hos SAIAN Academy. SAIAN Academy erbjuder ansiktsbehandlingar, massagebehandlingar och nagelbehandlingar och uppger ni Larsens Liv vid bokning får ni 20% rabatt per behandlingskategori.

Ni kan med andra ord boka exempelvis djuprengörande ansiktsbehandling, ryggmassage och nagelförlängning och få 20% rabatt på alla tre behandlingar. Och självklart används enbart rena och naturliga produkter i alla deras behandlingar!

saian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.