Pastagratäng ZITI

Provperioden av Eko-Vegetariska Kassen från Mat&Ro är slut och jag tänkte skriva ett par avslutande ord samt bjuda på ytterligare en bild.

Pastagratäng ZITI hette receptet för nedan maträtt och det var en otroligt enkel och välsmakande pastagratäng.

img_8934-1296x864

Alla har vi ju olika smak och är olika kräsna men själv har de allra flesta recept i denna matkasse tilltalat mig. Under två veckor var det ett recept som jag inte blev så lockad av, alltså ett av totalt åtta recept. Allt jag lagat har smakat bra och jag har dessutom fått nya favoriter, bland annat Chili-Quesadillas som jag gjorde härom veckan.

Som jag skrivit tidigare arbetar Mat&Ro för att inte mindre än 70-80% ska vara ekologiska varor, något jag tycker är bra även om jag såklart blivit ännu gladare om det varit 100% ekologiskt.

Något jag uppskattar otroligt mycket är att det varit många recept med bönor och faktiskt bara ett innehållandes quorn (under entvåveckorsperiod). Jag älskar bönor och har velat ha fler vardagsrecept på maträtter som är enkla att tillaga efter jobbet – och det har jag helt klart fått.

Priset för denna matkasse är 689 kronor och det är då recept och varor för fyra middagar till fyra personer. Priset per person och måltid blir 43 kronor vilket helt klart är överkomligt. Vi är visserligen fyra personer i hushållet men då alla inte är lika intresserade av spännande vegetariska rätter som jag så har jag fått lunchlådor att ta med till jobbet. Perfekt, tycker jag!

Uppger du koden LarsensLiv får du 200 kronor rabatt på din första kasse (valfri kasse). Koden skrives i meddelandefältet längst ner på beställningssidan.

En reaktion på ”Pastagratäng ZITI

  1. Jag har provat både Linas och Icas vegetariska kasse men inte varit så imponerad. Här är det väl bara jag som vill ha in mer vegetarisk kost hemma och våra barn är så kinkiga tyvärr, men stora gillar åtminstone bönor. Kul att höra att du är nöjd, matkassar kan ju verkligen vara väldigt blandat och man kan ju inte älska alla recept.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.