Påskafton med bad, kalas och utelek

Med tanke på torsdagens väder så vågade jag knappt hoppas på fint väder över ledigheten. Men vädret har både under långfredagen och påskafton varit helt fantastiskt!

Vi började påskafton med en våffelfrukost och ägnade sedan lite drygt två timmar i badhuset. Vilken otrolig utveckling bägge barnen gått igenom – så otroligt roligt att se! Tindra simmar egentligen på både rygg och mage själv utan bekymmer men är fortfarande osäker på sin förmåga så när vi idag var i den stora bassängen kändes simdyna som ett bra val. Tindra simmade fram och tillbaka på både rygg och mage, åkte rutschkana både sittandes på rumpan och på mage med huvudet först och hoppade även från kanten vid det djupaste. Även Tristan har kommit riktigt långt och även fast han tycker att rustchkanan är läskig så simmar han (på sitt sätt) med ryggdyna utan problem på den djupa delen.

Efter badhuset åkte vi förbi skolan där Tindra ska börja till hösten och åt lunch på en bänk ute i den fantastiska vädret.

Eftermiddagen tillbringades sedan hos barnens kusin och faster med familj. Efter att ha beundrat hästen de köpt igår bjöds vi på pizza. Efterrätten bestod av glass i stora lass och efter paketöppning ville inte barnen vara inne längre. De hoppade studsmatta, klappade fåren och busade. Höjdpunkten bestod av att de fick åka med på släpet efter gräsklipparen!

påskafton2

påskafton1

Ytterligare en fantastisk dag är till ända och det är strax dags att sova. Hoppas ni alla haft en trevlig påskafton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.