Pakethämtning!

Hade fått en sms-avi om att hämta paket borta vid lillhagen och tänkte att jag kunde göra det med barnen efter att jag hämtat Tindra och att vi sedan skulle åka hem för att kolla brevlådan, ta med avier och sedan åka till selmas för att hämta mer paket.

Men det blev inte riktigt som jag tänkt… Vår buss går bara en gång var 30e minut och vi brukar få stå och vänta i 25 minuter efter att Tindra slutat förskolan. Idag var den som vi aldrig hinner med dock väldigt sen och vi hann med den. Så det blev att vi åkte direkt hem och tittade i brevlådan. Tog med oss de tre avier som kommit och åkte sedan direkt bort till lillhagen och hämtade det första paketet.
Det paketet var från Scand Choco!

Sedan åkte vi bort till selmas och när hon hämtade ett utav paketen blev mina ögon stora som tennisbollar… det kändes så i alla fall… De två mindre paketen, ett från Footway (till Mammablogg Date 2012) och ett från Sockerflinga (som jag beställt själv), var lagom stora och de samt det vi hämtat tidigare fick plats under vagnen. 
Det stora paketet… som var sjukt stort… var från mybug, men som tur var så vägde det inte så hemskt mycket. Fick satt det på vagnen, Tristan blev rädd för att han inte såg och skrek mest hela tiden på väg hem…, Tindra fick ställt sig på ståbrädan och sedan fick jag lyfta upp kartongen lite för att både hon och jag skulle kunna hålla i handtaget. Det jobbiga var att gå på och av bussarna. Paketet var rätt så brett och kom knappt igenom dörröppningen, så det blev till att lyfta på och av paketet varje gång vi skulle gå på och av bussarna. Kom hem tillslut i alla fall, helt slut…, paketen fick vänta och jag lagade istället middag till mig och barnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.