Paket från Willvin

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var ett paket från Willvin. Vinstexemplaret låg i paketet men även en väska till mig som jag ska få testa och recensera!
Jag hann inte mer än att komma innanför dörren förrän maken tagit paketet och packat upp min Willvin Leatherette Beige! ”Åh, vad smart med ett blöjfack under” var det första han sa =)

Tindra var snabb med att stoppa i sin älskade vattenflaska från Bambino i det ena sidofacket. Ja, ni läste rätt! Det finns alltså två sidofack där drickor kan vara – hur smart är inte det, speciellt när man har två barn och bägge har sina vattenflaskor med sig 🙂

Väskan hänger snyggt på vagnen med de vagnsspännen som hänger inuti väskan när man knäppt på bärremen istället.
Väskan har så otroligt många fack – mycket uppskattat av mig som alltid lyckas ha så otroligt mycket saker med mig men ändå vill ha full koll på vart de ligger i väskan!
Facket under väskan blev direkt fyllt med blöjor, våtservetter och skötunderlägg.

I ett utav de två främre facken fick jag utan problem plats med ansikte/hand-våtservetter, näsdukar och min vinylpåse som ihopvecklad tar otroligt liten plats då den har en förvaringspåse. 

Det finns ett stort mitten-fack men även ett fack framför det (det som är öppet på bilden). Däri hamnade alla nödvändia prylar såsom läppstift, läppglans, handkräm, hårborste och toapengar när Tindra behöver gå på toa.
Det stora facket har två mindre fack på varje sida. Ena facket blev fyllt med dregglisar till lillkillen, ett med sked och engångshaklappar. Det är i detta fack allt annat kommer att hamna när vi ska ut, såsom matbyttor och frukt.

I det bakre facket hamnade extrakläder till Tristan.
Tja, som ni förstår finns det väldig många, otroligt behövliga fack.
Imorgon när vi ska ut kommer det verkliga testet =)

2 reaktioner på ”Paket från Willvin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.