Paket från Sebamed, idag igen – Mammablogg Date 2012

I fredags fick jag ju två stora paket och ett tungt från Sebamed. Jag tyckte dock att det var något som saknades…

Idag fick jag ytterligare 6 avier, alla från Sebamed och alla med paket på 8,7 kilo – med andra ord en totalvikt på ungefär lika mycket som jag själv! Kände inte riktigt att jag skulle klara av att bära hem det, med barnvagn och två barn…, inte ens då min syster var här och skulle kunnat hjälpa mig att bära. Så det blev att låna bil och jag kan lova att jag INTE hade klarat av att få hem paketen på annat sätt. Klarade med nöd och näppe av att bära två paket i taget i till bilen…

Vad ska man säga… Håller på att möblera om i klädkammaren nu! Maken tyckte jag skulle slänga lite kläder för att få plats och jag kontrade med ”Jag har kvar dem just för att jag inte har några andra tröjor annars, och jag har faktiskt sagt i ett års tid att jag behöver nya tröjor”.
Han sa då ”jo, du har ju köpt allt annat utom tröjor…”
Jag har SÅ svårt att hitta tröjor. Skjortor går bra om de är kortärmade alternativt trekvartslånga men långärmade är få som passar. Jag brukar behöva gå upp till storlek 40 för att få lagom längd i ärmarna men aa.. då passar inte skjortan längre… Och gällande tröjor igen… Jag vill inte ha vanliga tråkiga bomulls Tshirts, jag vill ha något fint, något kul… Men hur ofta har jag tid att själv titta i affärer för att finna något sådant? Aldrig… eller rättare sagt så tar jag mig aldrig den tiden, jag lägger min tid på annat som är viktigare… Till exempel på Mammablogg Date 2012 =)

En reaktion på ”Paket från Sebamed, idag igen – Mammablogg Date 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.