Paket från MyKids.se

Fick idag paket från Mykids.se. Ni som ska på Mammablogg Date 2012 vet att de sponsrar till två tävlingar där ena vinsten är bilbanan och den andra en kassaapparat.

Bilbanan blev jag själv väldigt förtjust i. Fina färger och otroligt vackert målad! 
Bägge barnen uppskattade den, men Tindra som verkligen är inne i en trotsperiod skulle bara leka med den själv och Rickard fick tillslut visa Tindra kassaapparaten för att hon skulle låta Tristan få leka lite.

Tristan förstod till en början inte hur han skulle placera bilarna och lyckades lägga alla åt fel hål men kom tillslut på hur han skulle göra och tyckte då att det var väldigt roligt 🙂

Så fort kassaapparaten var öppnad och Tindra gick med den till vår säng för att titta på den, så skyndade sig Tristan dit för att se. De första Tindra gjorde var att sätta ”scannern” vid örat och började sedan prata i telefon. Det är toppen med leksaker som kan användas för fler ändamål än vad som är tänkt *ler*
Tindra var lite besviken över att den inte lät när hon knappade på den och sa flera gånger att den måste vara trasig, och hon tyckte även att kassalådan skulle ploppat ut av sig själv när man klickade på Enter-knappen och att scannern skulle låta när man scannade in varorna. 
Tristan är på tok för liten för denna leksak, och jag tror även att Tindra behöver bli lite äldre/mer mogen innan hon uppskattar den fullt ut. 

En reaktion på ”Paket från MyKids.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.