Padparadscha safir, diamanter, krom diopsid och rubin!

För ett par dagar sedan hittade jag ett par örhängen som hade samma sten som jag har i mitten på min vigselring. Det var dessutom där vi designade våra vigselringar och då vi bägge är väldigt nöjda med dem så kändes det roligt att ha ett par örhängen med samma slags sten som i min vigselring, padparadscha safir.

När jag visade maken vad jag hittat så sa han (återigen) att han ville att jag skulle köpa lite nya örhängen eftersom han inte tyckte att alla örhängen som hängde på mitt örhängesställ var tillräckligt fina… Därför slutade inte beställningen där utan jag beställde ytterligare två par örhängen och två likadana hängen till halsband.

De längst till höger är de med padparadscha safir, de i mitten är med tre vita diamanter och en större grön krom diopsid och de längst till vänster är med tre vita diamanter och en större rubin.

På bilden nedan till vänster har jag på mig örhängena med grön diopsid/diamanter och även hänget som är likadant. På bilden till höger syns mitt örhängesställ som nu ser lite roligare ut =) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.