Ögonskuggor från Lily Lolo

Så himla kul att så många var intresserade av presentkortet hos naturesbeauty! Vinnaren presenteras under morgondagen men under tiden tänkte jag skriva om de ögonskuggor jag fick hemskickade från naturesbeauty.

Ett set med ögonskuggor från Lily Lolo. Lily Lolo skriver själva att kvinnor kräver mer av sin makeup idag och att vill att det ska vara etiskt hållbart, behandla vår hy väl och ge oss ett fantastiskt och fräscht täckningsresultat. Produkterna skapas i England, är tillverkade av de allra finaste, naturligaste ingredienserna och icke-djurtestat (BUAV* godkänt). De menar även på att de undviker alla skadliga och totalt onödiga kemikalier som finns i en mängd kosmetik och viktigast av allt – prisvärt för varje kvinna.

Kartongen är onekligen tilltalande – perfekt som present!

Lily Lolo

IMG_7673 IMG_7674 Något jag insett nu i efterhand som drar ner mitt betyg är att ett litet urval ur Lily Lolos produkter innehåller karmin. Karmin är enligt dem själva vanligt förekommande i kosmetik, men det är ett derivat av koschenill (framställs av sköldlusens kroppsvätska).

I detta paket fanns tre ögonskuggor: Bronze Sparkle, Gold Digger och Silver Dollar.

Bronze Sparkle är veganvänlig och innehåller bara två ingredienser.

Gold Digger däremot innehåller fem ingredienser, vilket absolut inte är mycket o man jämför med många vanliga ögonskuggor. Det som tar mig emot är att den innehåller karmin,.

Silver Dollar är även den veganvänlig.

Ögonskuggorna ger mycket färg och är dryga. Jag fuktar penseln med lite vatten då det är lösa ögonskuggor och det annars ofta blir så att jag flyger ögonskugga lite här och där i ansiktet. Tycker att de håller bra, en åttatimmarsdag på jobbet är inga problem!

En reaktion på ”Ögonskuggor från Lily Lolo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.