Ögonfransförlängning hos Salong E

Vardagen piskade mig hårt i ansiktet efter att jag kom hem från Kina. Efter att ha levt som i en bubbla i två veckor kom jag plötsligt hem till tvätt, disk och handling men även fantastiska barn och en underbar make. Jobbet har stulit min uppmärksamhet totalt denna vecka och därför har ni läsare fått lida.

Jag har fortfarande en del kvar att visa och berätta om från min Kina-resa men först tänkte jag visa de fantastiska ögonfransar jag låtit sätta fast.

Eftersom det är första gången jag låtit göra en ögonfransförlängning rekommenderade fina Emelie på Salong E att använda singelfransar, vilket innebär att det är enstaka fransar som man fäster på den egna fransen.

Jag som var trött efter en lång flygresa dagen innan uppskattade verkligen att få ligga helt stilla, blunda och låta någon ta hand om mig. Och vilket fantastiskt resultat!

img_9611 psx_20161215_075519 psx_20161215_075416

Man kan tycka att det inte borde ta så lång tid att applicera mascara varje morgon men jag upplever att detta verkligen hjälper mig tidsmässigt. Dessutom är det en fantastisk känsla att veta att ingen mascara eventuellt runnit lite. Att dessutom veta att fransarna alltid ser underbara ut är en känsla som slår mycket annat. Jag är så nöjd!

En reaktion på ”Ögonfransförlängning hos Salong E

  1. Superfint! Har testat det en gång förut, men har inte vågat det igen, då mina egna tog stryk,men är ändå lite sugen på att prova igen framöver.singelfransar verkar bra!

    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.