OCEAN

Fick för ett litet tag sedan hem det här enorma paketet med produkter från Ocean och har nu hunnit testa en del av produkterna.Paketet innehöll all detta;Oxi Fläckspray

Fönsterputs
Grovrent Spray
KalkBort Power Spay
Tvättmedel Dubbeldryg 4,5 kg Parfymerad

Fläck- och blektillsats
Mjukmedel Oparfymerat

Spolglans
Tvålcreme Aloe Vera
Maskindisktabletter 100-pack
Grönsåpa
Ugn- och grillrengöring
Skurcreme
Mumin Dusch & Schampo Persika
Mumin Dusch & Schampo Päron
Mumin Handduk

Har inte hunnit testa alla produkter ännu men blektillsatsen har använts flitigt! Vita underlakan blir lätt lite gulaktiga efter ett tag, och skitiga om katten hoppar upp med sina lortiga tassar..Blektillsatsen har fungerat perfekt för att få bort sådana fläckar och gjort mina lakan vita igen =)

Oxi Fläckspray har använts på envetna fläckar på barnens kläder, exempelvis de från blåbär. Sprayade, lät verka ett par minuter innan jag startade tvättmaskinen – och när tvätten var klar var fläckarna borta!

Tvättmedel Dubbeldryg 4,5 kg Parfymerad löser effektivt upp fettfläckar på kläderna – barnen lyckas alltid få fettfläckar..

Maskindisktabletterna tycker jag om mycket! De har ett vattenlösligt hölje som löses upp i diskmaskinen – toppen så man slipper ta i själva disktabletten.

Det jag gillar mest med OCEAN är att det är klimatsmarta produkter! De jobbar ständigt och medvetet med miljöinriktad produktutveckling för att OCEAN ska påverka vår miljo så lite som möjligt.

En reaktion på ”OCEAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.