Nytt hem =)

Jösses vilken intensiv dag det var igår! Vid 9 åkte jag och min mor med fullpackad bil till lägenheten för att hämta ut nyckeln och få tillträde till vårt nya hem. Vid halv elva åkte vi tillbaka till gamla lägenheten för att lasta in mer. 
Leveransen av sängen vill jag inte ens prata om… De hade skickat en ensam kvinna och meningen var att vi tillsammans skulle lasta av allt. De nedersta madrassbottnarna var tunga men gick bra. Den översta var lätt! Ramen var lite trixig men gick bra. Mellanmadrassen var ett helvete! Hon förvarnade för att det skulle bli svårt, att vi inte skulle få in den i hissen, då vi haft problem med de tidigare delarna, och de var ju hälften så breda… Försökte bära men det gick inget vidare.. Skulle gå ner för trapporna men efter ett par trappsteg kom vi inte längre, madrassen tog i taket och det gick inte mer. Tillslut lyckades vi pressa in madrassen i hissen och jösses vad skönt det kändes att ha lyckats!
Öppnade kartongen med madrassbenen och såg att det var fel ben… Åkte till SOVA som bytte ut dem med en gång. 
Lunch på McDonalds och sedan lasta in mer i bilen. 
Persiennmännen kom strax innan tre!
Strax efter tre gick min mamma för att hämta Tindra och Tristan på förskolan. 
Rickard åkte direkt hit efter föreläsningen och var här närmare fyra. Redan då var jag helt slut, hade burit en massa kartonger och packat upp alla nya tallrikar. Med Rickards hjälp fick jag in madrasserna i sovrummet och vi fick satt på fötterna. 
Sedan höll vi på hela kvällen – 02:30 kom vi äntligen i säng!
Vår nya underbara säng från Carpe Diem:
Monterade Tristans säng igår – nu den förlängda versionen, och Tindras idag med en underbar Tempurmadrass överst. 

Plissegardinerna uppsatta. Ljusa i kök och vardagsrum och grå, mörkläggande i alla sovrum:

För en halvtimme sedan blev jag klar med köket! Alla nya tallrikar, bestik, glas och skålar är diskade och allt ligger på sin rätta plats! Kan det alltid se ut såhär i köket =)
Det får nog bli läggdags tidigt ikväll =)

3 reaktioner på ”Nytt hem =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.