Nytt från Växbo Lin

Ull och lin är två material jag den senaste tiden fått upp ögonen för – material jag tidigare inte ägnat så många tankar åt men som visat sig vara helt fantastiska.

Redan i oktober förra året fick jag upp ögonen för lin och köpte då servetter och löpare i 100% lin (se här). Två badrum i huset gör att vi behöver fler handdukar än de vi har och efter att ha läst att linne är det perfekta materialet för en badhandduk så kändes valet självklart. Linne suger upp fukt bra och torkar snabbt. Dessutom är den tunn och tar lite plats. Dessa egenskaper gör den perfekt oavsett om du är hemma, ska till stranden, badhuset eller ut och resa. I bastun känns den sval mot huden och dess formgivning gör den till ett smycke vart du än väljer att använda den. Redan i oktober skrev jag att jag ville ha handdukar, badhanddukar och en torkmatta i lin – och nu är de äntligen mina!

Från Växbo Lin beställdes Bubbel handdukBubbel badhandduk och Torkmatta och jag är toknöjd. Att alla Växbo Lins produkter är märkta med Bra Miljöval gör ju inte saken sämre!

IMG_1185 IMG_1186

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.