Nylansering & Tävling

Min blogg har gjorts om rejält under den senaste veckan och har, som ni ser, ett helt nytt utseende. Mycket snyggt om jag får säga det själv *ler*

Klipper bandet, applåderar och tänkte starta denna nylansering med en tävling! Vad sägs om ett bokpaket från PINO?!

Pino tävling

Vinst
Pino på skattjakt – Följ med Pino på skattjakt. Ett spännande äventyr med Pino och hans vänner!
Pino’s dagis – Pino leker dagis med sina vänner. Dockan är ledsen men Pino kan trösta henne. Alla klär ut sig men vem är det läskiga spöket? Det är full fart på Pinos dagis.
Pino’s sommarbok – Solen skiner, Pino flyger med drake, badar med sin anka, fiskar och har det skönt. En härlig sommardag med Pino.
Pino ska ut och åka – Det finns många saker man kan åka. Bil, båt, flygplan, luftballong och sin älskade cykel! Följ med Pino på äventyr i luften, till havs och på slingrande vägar.

Tävlingsregler:
Dela tävlingen på din Facebooksida, offentligt.
Skriv en kommentar med ditt Facebook-namn samt en motivering till varför just du vill vinna.

För extra vintstchans:
Gilla Larsens Liv på Facebook. Nämn detta i kommentaren.

Tävlingen avslutas 6/6-2014 klockan 20:00
Lycka till!

10 reaktioner på ”Nylansering & Tävling

 1. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and
  i was just curious if you get a lot of spam comments?
  If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?

  I get so much lately it’s driving me crazy so
  any help is very much appreciated.

 2. Hej!

  Jag gillar på FB alias: Petra Christensen

  Lillkillen älskar böcker och skulle gilla Pino så det står härliga till! Jag har läst flera recensioner som bara lovordat Pino och sett bilderna på Pinoböckerna och skulle mycket gärna se att de fanns hemma hos oss 🙂

 3. Gillar o delar på fb, facebooknamn: Emma Hedman

  Jag har hört så mycket bra om Pino böckerna, och tycker det skulle vara jätteroligt att vinna dom till min lille son som redan visar ett stort intresse för böcker.

  och tack för tipset om tävlingen 😉
  Ha en bra dag

 4. Delar tävling samt gillar Larsens liv på fb, fb-namn: Annah Karlsson

  Mina tjejer älskar Pino och jag gillar det pedagogiska upplägget som brukar känneteckna Pino. När kusinen snart fyller år är det (av rättviseskäl för de är så små ännu…) totalt fyra barn som ska föräras varsin present, det hade varit toppen om de alla kan få varsin fin Pino-bok 🙂

 5. Åh vår lille Petter är galen i Pino. Vi har 2 böcker hemma som verkligen är sönderlästa ut i pärmen. Vore suveränt att vinna nya till hans födelsedag i juli.

  delar på fb 😀

 6. Min dotter 2 år älskar Pino och jag älskar också Pino som har lagom med text så man orkar innan ögonen ramlar ihop. Hoppas jag har lite tur och får lite nya hem. Gillar och delar och heter Helen Stenström på fb.

 7. Åh, älskade Pino!
  Det är Noah stora favorit, han älskar att sitta och lyssna när Saga läser för honom, så det vore ju toppen att få höra lite nya böcker 🙂 Pinos dagis vore klockren, med tanke på hur jobbigt det har varit på dagis så kanske det kan hjälpa.
  Delar på fb, Camilla Lagerman, och gillar din sida 🙂

  Håller tummarna!

 8. Tack för tipset! 🙂
  Är gärna med och tävlar.

  Gillar Larsens Liv på Fb (Mikaela Andersson)
  Har delat tävlingen på Fb (https://www.facebook.com/mikaela.andersson1990/posts/10203038663860607)

  Jag vill vinna för att PINO-böckerna verkar vara väldigt omtyckta och bra, skulle själv vilja få chansen att uppleva dessa tillsammans med min prins i magen. Att dessa böcker blir de första som min lilla prins får höra och drömma sig bort i innan John Blunds land.

 9. Gillar o delar på fb, både dig och tävlingen 🙂 (maria mattson)

  Till hösten börjar lillkillen dagis, och vad passar bättre än en bok om pinos dagis? Hela detta bokpaket skulle bli en toppenpresent till honom nu när han fyller två om några veckor!

  Mvh maria

 10. Gillar larsensliv och delar på fb!

  Jag vill vinna för att pino är en storfavorit här hemma! Så omtyckt att de böcker vi har är så lästa att de knappt håller ihop! Sen sångare vi inte en enda av de böcker som man kan vinna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.