Nyårsafton

Igår var det nyårsafton och jag hade en riktigt trevlig dag. 
Dagen började med tårtbak och resultatet blev såhär: 

Tindra ville hjälpa mig, genom att äta upp smörkrämen… och tyckte det var roligt med marsipanen som man kunde forma precis som leklera 😛
Vid fyra kom Camilla, Henri och Kimi samt Hanna, Robin och Lea och vi började med att äta middag. Försökte se fyrverkerierna vid fem men det var för dimmigt så vi såg ingenting. 
Hade tagit fram resesängen så att Lea eller Kimi skulle få sova där i men när Tindra skulle lägga sig så ville hon sova där i, vilket hon fick, så Lea fick sova i Tindras säng. Kimi var supertrött och sov i två minuter i mammas famn och på den lilla tiden fick han supermycket energi och ville var sedan i full gång hela kvällen. 
Åt tårta och en massa chips och godis, funderade på att se en film men det blev en helkväll med snack istället och runt kvart över ett gick de sista gästerna. Konstigt nog var varken jag eller Rickard så värst trötta men barnen brukar ju gå upp vid sex så vi städade bara upp lite och gick sedan och la oss.

Tindra ropade efter mig imorse och jag kollade på klockan när jag gick förbi och blev väldigt förvånad över att den var 08:30. Man kan nästan tro att bägge barnen visste att vi behövde sova ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.