Nya stövlar till barnen

För ett tag sedan så köpte vi stövlar till barnen för vintern, men vi köpte då ett par fodrade stövlar till Tristan och ett par riktiga varma vinterstövlar till Tindra. Vi tänkte att de fodrade stövlarna skulle räcka för Tristan i vinter men häromdagen, när det var så kallt, så tyckte jag att det kändes elakt att ta på Tindra ett par riktigt varma och goa stövlar och så fick Tristan bara ett par fodrade stövlar… De var varma bägge två om fötterna efter att ha varit ute i lite drygt en timme men det kändes ändå fel. Så häromdagen beställde jag från Footway ett par fodrade stövlar till Tindra och ett par rejäla vinterstövlar till Tristan.
Så nu har bägge barnen fodrade stövlar på förskolan och så får de bägge ha varma goa vinterstövlar när det blir kallare.
Jag själv fryser en hel del om fötterna och vill därför inte att barnen bara ska ha vanliga gummistövlar när det är såpass kallt som det är ute nu. Hur gör ni med stövlar/fodrade stövlar/vinterstövlar till barnen på hösten/vintern?

En reaktion på ”Nya stövlar till barnen

  1. En vinter hade Axel bara vincent neoprenstövlar med en Ullsula (tror jag det var) och han var aldrig kall om fötterna.
    Barnen älskar neoprenstövlarna och med en extra sula klarar de upp till -10 grader (har jag för mig) ullstrumpor håller också fötterna varma.
    Eftersom det är så blött här på vintern måste det vara vatten tätt i alla fall. Oftast har de förutom neoprenstövlarna en vinterkänga också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.