Nya möbler till ny lägenhet

16 november flyttar vi och i möbelväg är det inte så mycket som kommer att få följa med =)
Vi sålde ju två-sits soffan för ett tag sedan då vi hittat en fåtölj vi vill ha. Rickard har läänge pratat om en köksbord han vill ha men jag sa redan från början att han inte fick lov att köpa ett köksbord som kostar lite drygt 20.000kr. Han nöjde sig (för tillfället) med motiveringen att barnen skulle göra repor direkt och att det inte skulle kännas så roligt att ha betalat såpass mycket för ett bord när det blir förstört direkt.
Men så hittade maken min en hemsida – han var helt lyrisk och ville ha det mesta som hemsidan erbjöd *ler*
IKON M heter denna sida och vi har idag gjort en beställning därifrån.

För vissa är möbler bara något som fyller en praktisk funktion i hemmet. För oss är möbler en passion och ett sätt att uttrycka identitet. Vi på Ikon M vill ge alla en chans att skapa ett vackert och inspirerande hem. Ett hem som visar din identitet och som både du, dina nära och dina vänner vill stanna länge i. Vi tror på hög kvalitet och vi älskar design. Samtidigt värdesätter vi ett bra pris. Vi har därför närstuderat några av världens mest framgångsrika designers och handplockat ett urval av deras möbler för att kunna erbjuda dig dem till en rimlig summa. På köpet får du både kvalitet, detaljrikedom och en ren känsla av lyx.

Bordet som maken länge pratat om, storleken 220*120 är beställt och syns nedan på bilden – SUPERELLIPS BORD AV PIET HEIN. Jag, som för övrigt älskar färg (om inget noterat det), bestämde att det fick bli 6 st ljusblå matstolar av Charles Eames. Stolsdynor kan ju vara skönt att sitta på och även om jag egentligen ville valt en rolig färg så kändes det som att grått passade bäst – speciellt eftersom vi kommer ha en lila tapet i köket.

En fåtölj ville vi ju ha. Maken ville ha ägget, men jag tycker faktiskt inte att den är så snygg, och inte bekväm heller för den delen. Ville ha en fåtölj som ”ingen annan har” och det blev den röda nedan – LA CHAISE SCHÄSLONG AV CHARLES EAMES.

Lampor kan också vara bra att ha och det blev en till vardagsrummet (ned nere till vänster) och en till Tristans rum (uppe till höger). 

Jag ville gärna ha någon form av pall i hallen, men inte en vanlig ”tråkig” pall. Något där man kan sätta barn medan skor tas på eller om man själv vill sätta sig för att ta av/på skor. Maken och jag var inte riktigt överrens men det blev den underbara elefanten nedan som utan problem kommer att kunna ställas i något av barnens rum om maken inte är nöjd med att ha den i hallen *ler*

Och den underbara hängaren HANG-IT-ALL kommer att passa utmärkt för barnens kläder =)


Jösses så jag längtar nu =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.