Nya lägenheten!

Efter att jag hämtat Tindra på förskolan gick vi upp till byggarbetsplatsen och mötte Karin på HSB. Eftersom de tapetserat fel tapet i köket skulle jag få gå in i lägenheten och titta, då de tapetserat med den tapet som jag från början ville ha men maken ville hellre ha en neutral vit tapet. 
I vilket fall så fick jag lämna barnen med Karin och fick på mig en väst och bygghjälm. Gick bort till vårt hus och sedan ner till vår lägenhet. Gissa om jag längtar ännu mer nu efter besöket ^^
Det första fotot är på lite allt möjligt. De två första fotona är på halva badrummet, där badkaret och tvättdelen är. Det tredje foton är på hallen där en skjutdörrsgarderob kommer att vara. Fjärde foton är taget från köket och in i vardgsrummet. Femte fotot är från köket och ut mot uteplatsen som ännu inte är påbörjad. Sjätte fotot är på den snygga röda ytterdörren.
Köket!! Med den lila tapeten som jag vill ha och som jag nu lyckats övertala maken om att vi ska ha 😀

Är supernöjd med vårt val av köksluckor – sushi vit bets på de övre luckorna (samt ovanför kyl och frys) och sushi svart bets på de nedre och de höga skåpen. Det blev ett ljusgrått kakel. Jag ville från början ha det röda kaklet men då blev maken nästan galen på mig 😛 Är väldigt nöjd med ett neutralt kakel och en lila vägg som bryter av!

Vardagsrummet! Samma tapet som i hallen, ljus och så ska vi ha en ruskigt snygg fondvägg, men det är relativt lång leveranstid på den tapeten och den skulle komma om 3 veckor. Dyr var den också men jag ääälskar den och det kommer bli såå snyggt.
Så kommer sovrummen! Jag hittade cupcakes-tapeten när vi var och kollade på tapeter och fastnade direkt.  Ville dock inte ha den i vårt sovrum så Tindra får den som fondvägg och tre rosa väggar. 
 

Tristan får tre blå väggar och en fondvägg med dinosaurier på. 

Kan redan nu säga att jag är otroligt nöjd med valet av tapeter i barnens rum, då jag förmodar att jag kommer bli påhoppad på grund av färgvalet!
Vårt sovrum.. ja, det kommer vara helt blått. Samma tapet fanns i rött och den var otroligt snygg men eftersom vi ska ha en röd fondvägg i vardagsrummet tyckte jag inte att det blev bra med den röda tapeten i vårt sovrum, så det blev en blå. Vi kommer att ha en skjutdörrsgarderob i sovrummet, foto 3 visar vart den kommer att vara och vi har valt vita skjutdörrar för att ljusa upp rummet. Med vår nya säng och rätt detaljer på väggarna kommer det bli superfint 🙂
 
Jag längtar som sagt ännu mer nu.. I mitten av november flyttar vi och jag ser fram emot det otroligt mycket!
Hehe, undrar redan nu dock hur länge vi kommer att bo där innan vi hittar något nytt vi vill ha 😛

Vår första gemensamma lägenhet vi köpte bodde vi i, i 9 månader, innan vi köpte huset. Där bodde vi i 2 år och i denna lägenhet kommer vi att ha bott i 2 år när vi flyttar härifrån i november. Vi ha dock sagt att vi inte ska flytta mer, att vi ska bo där länge, men jag kan ändå inte låta bli att fundera på när vi får ett infall om köpa något annat nybyggt =)

En reaktion på ”Nya lägenheten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.