Ny livsstil & ny bil

Här ekar det tomt, men jag lever! Jag har efter mycket om och men insett att världen inte går under även om jag lägger mig på soffan efter middagen, om jag ser på tv en stund på kvällen eller somnar samtidigt som barnen läggs och när jag vaknat inte producerar något innan det är dags att lägga sig igen. Det innebär ju tyvärr att det inte blir så mycket gjort, men å andra sidan – vad gör det? Jag överlever garanterat att köpa bröd istället för att baka själv och hemmet klarar sig nog ett par dagar utan torkning av exempelvis fönsterbrädor. Det ligger tvätt i tvättkorgen ett par dagar extra, men det gör ju faktiskt ingeting heller (så länge det finns rena kläder att ta på sig).

Från att ha gått på högvarv dygnets alla vakna timmar så varvar jag istället ner efter jobbet, sover fler timmar och myser mer med barnen. Faktum är att jag njuter av att vara en slappis.

Varje eftermiddag kommer dock det där dåliga samvetet som talar om för mig att jag borde göra något, borde vara effektiv och utnyttja dygnets sista timmar till något produktivt men tröttheten och tanken om att ta det lugnt ännu en kväll vinner. Och det är så skönt!

En sak som dock gjorts den senaste veckan är att ägna ett antal timmar åt ta beslut gällande modell, färg, fälgar, interiör, säkerhet osv. Vi har nämligen beställt en ny bil!

En V60 Cross Country, 245 hk, 8-stegad automat, 18″ fälgar och mycket, mycket mer. Behöver jag säga att jag längtar??

bil2

En reaktion på ”Ny livsstil & ny bil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.