Ny energi omedelbums

Tidigare i veckan fick jag hem ett melliskit från Amazing Alice. Paketet innehöll Castus fruktstängerBlafre vattenflaska (gjord i rostfritt stål, fri från BPA och Ftalater) samt LEGO lunchbox. Perfekt för vårens alla utflykter!

IMG_1508

Kör dina barn dagligen slut på sig själva genom lek, förskola, träning eller bus och behöver ny energi omedelbums? Det gör mina och när de behöver energipåfyllning vill de ha det NU!

När man är ute är det perfekt att ha lite energipåfyllning i väskan och det är här Castus fruktstänger kommer in i bilden. Fruktstängerna är gjorda av torkad frukt och innehåller bara naturliga ingredienser: inget tillsatt socker, inga färgämnen och inga konserveringsmedel. Bara massor med frukt och bär, fibrer och energi samt vitaminer och mineraler. De är kallpressade för att bevara så mycket nyttigheter som möjligt.

Och ska jag vara helt ärlig så är det inte bara barnen mina som vill ha ny energi omedelbums när de är trötta – jag fungerar likadant själv och dessa fruktstänger följer gärna med mig i väskan även till jobbet. Perfekt när energin tryter!

Castus fruktstänger har tidigare funnits i utvalda affärer, men nu äntligen finns de att få tag på över hela landet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.