Ny bil & tripp till Ullared!

Svar ja, det är jag som är skyldig till detta bilköp! Jag köpte ju en cykelvagn för ett litet tag sedan och köpte ju till cityhjul så att jag skulle kunna ha den som vanlig barnvagn med. Problemet var ju bara att den tar otroligt stor plats även ihopfälld och även fast jag tog av alla fyra hjul och handtaget var det otroligt jobbigt att få in den i bagaget på vår Ford Focus. Var hos bilhandlaren för ett par dagar sedan, ville köpa en V60 men vagnen gick inte in så bra där heller… I V70 gick den dock in i utan problem så det blev en sådan =)
Jag åkte från jobbet vid 12:15 i torsdags, åkte och hämtade våra sommardäck på däckhotellet och åkte sedan till bankmannen. Efter det blev det en snabbvisit på Mekonomen för att köpa nya hållare för reg.skylten för att kunna sätta dit originalskyltarna. Hämtade tre paket på vägen hem och väl hemma kom Rickard och barnen ut för att hjälpa till med att ta bort vår Svinsötifiering av bilen. 14:30 började mitt tyska seminarie och jag fick snackat en massa om den fruktansvärda boken ”Das Muschelessen” – kändes skönt när det efter en och en halv timme var över! Min syster kom till oss efter skolan och när jag var klar med tyskan åkte jag och Rickard till bilhandlaren för att sälja vår Ford och köpa Volvon. 
Svinsöt-magneterna åkte på direkt och på tisdag när vi hunnit prata med transportstyrelsen byts även registreringsskyltarna ut =)
När den nya bilen var köpt åkte vi hem och jag tog med mig Tristan och Emma. Åkte hem till min mamma där Tristan skulle sova över och sedan tillbaka hem till Tindra och Rickard. 
Hade ställt klockan och tänkte befinna oss på Gekås, Ullared vid öppning igår. Men när klockan ringde hade jag ingen som helst lust att gå upp och stängde istället av klockan. Vid 07.10 vaknade Tindra och vi gjorde oss då snabbt i ordning och åkte iväg.
Det blev en heldag på Gekås och jag köpte lite grejjer från Ecotools samt ett par leggings i Bambu =)
Köpte även ute-krukor och väntar nu på värme så att vi kan plantera jordgubbsplantor i dem =D

2 reaktioner på ”Ny bil & tripp till Ullared!

  1. Behöver jag ens skriva nu att mitt hjärta bultade JÄTTE fort första delen av inlägget! Tänk på ditt hjärta min vän!

    Härligt med ny bil och ullaredstrip 🙂 Köper alltid bambu-underställen till Zoran, han älskar dom!!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.