Ny assistent

Jag var i behov av ett par nya tillbehör till min assistent, bland annat en kvarn. Tillbehören kostade ju dock en del och eftersom jag ändå var lite sugen på en ny färg på assistenten så blev det som så att jag köpte en ny assistent med stora tillbehörspaketet. 

Valde mellan färgerna rödmetallic och orangemetallic men drog slutsatsen att de flesta jag känner som kan tänka sig en köksmaskin i färg garanterat väljer en röd – och därför valde jag en orange. Logiskt, eller hur?! *ler* 
Både röd och orange är otroligt snygga, den röda lite lättare att matcha med andra prylar – men i vårt nya kök i huset så kändes det som att en orange skulle passa utmärkt och därför slog jag till på den mest galna färgen jag hittade. 

IMG_0135Den gamla assistenten är det verkligen inget fel på och kommer därför inom kort att söka efter nytt hem. Ankarsrum assistenten är min bästa vän i köket – otroligt smidig, snygg och praktisk. 

Invigde den nya assistenten i förmiddags. Dubbel sats med rostbröd gjordes, vilket resulterade i fyra bröd. Medan jag skar upp brödet snaskade barnen i sig fyra kantskivor var =)

IMG_0136

Imorgon blir det nog olivbröd och hönökakor – mums! 

2 reaktioner på ”Ny assistent

  1. Kul och ah en färg som ingen annan vågar välja, dessutom ha mitt favoritlag i handboll, just den färgen på sina tröjor med 🙂

    Tack så mycket. Önskar dig med en trevlig lördags kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.