Extrem hetta, bad & fantastisk middag!

Vi började gårdagen med ett besök på Nordens Ark. Vi kämpade oss runt parken i den extrema hettan och var otroligt glada över att vi hade med en hel del läskande frukt och massor av vatten. Brukar det verkligen vara såhär varmt?

nordens arkVi fick se massor av vackra djur och barnen lekte en hel del men efter tre timmar ansåg barnen att ett bad behövdes – omgående! Jag instämde – och vi åkte lite drygt en mil för att komma till VANN Spa, Hotell och Konferens. Checkade in, bokade bord till middagen och gick efter det direkt till rummet för att byta om och sedan ner till utomhuspoolen, där vi njöt tills det var dags för middag.

Middagen var fantastisk! Barnen åt från barnbuffén där det bland annat erbjöds lax, pasta och potatis samt pannkakor. Tristans första tallrik bestod av en pannkaka med sylt och en laxbit bredvid – perfekt kombination enligt honom själv *ler*

VANN

Salladsbuffén tilltalade mig skarpt och när jag ätit klart av den kände jag redan mättnadskänslor komma smygande. Jag bad sedan om en vegetarisk grilltallrik och fick grillade grönsaker och halloumi – galet gott. När jag efter det var så mätt att jag knappt kunde röra mig kunde jag ändå inte låta bli att ta en till tallrik med tzatziki och bröd. 

När vi ätit klart och jag ställde mig upp kunde jag knappt se fötterna och klänningen rynkade sig – haha, kände mig inte helt bekväm med vad som skulle kunnat vara en gravidmage, men det var härligt att barnen åt så otroligt bra och sedan underhöll sig med pysselböcker (som fanns vid barnbuffén) att både jag och maken fick ro att njuta av den fantastiskt goda mat som serverades!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.