Nästa vecka

Jag ser fram emot nästa vecka! Kanske inte tiden hos reumatologen på måndag, men allt annat som är inplanerat under veckan ser jag verkligen fram emot =)
På måndag eftermiddag ska jag, syrran, mamma och makens mor till kulturhuset Möllan i Mölndal och förhoppningsvis hitta (och shoppa) kläder från L&B som säljer kläder från tidigare kollektioner till mycket bra priser. Har inte köpt mycket kläder från detta märke tidigare men hoppas bli frälst så att vi har ytterligare ett klädmärke att köpa bra kläder ifrån 🙂
På tal om kläder så behöver Tindra en hel del nya kläder i nästa storlek. Gick igenom två lådor förut (som Tindra sitter i på bilen nedan..) med kläder förut men har, skrämmande nog, blivit väldigt kräsen…
Kläderna som barnen har på sig är från Blingo och jag har köpt en hel del från dem under åren och alltid varit nöjd. Men just dessa plagg har nu blivit pyjamasar. De är så tunna i tyget och Tristans bodysuit ser verkligen ut som en pyjamas och jag skäms nästan när han har den på sig ute. 
I lådorna låg bland annat en klänning till Tindra, i samma mönster som Tristans bodysuit, och tänkte att hon lika gärna kunde få sin klänning som nattlinne. Gissa om hon blev glad *ler*.
Just det.. Näst vecka skulle ju inlägget handla om! På tisdag åker vi till Halmstad Äventyrsland, hoppas på finfint väder, och åker sedan därifrån till en lägenhet vi hyrt nära Falkenberg. På onsdag morgon åker vi till Gekås Ullared och givetvis Panduro Outlet, och tar Freeport på hemvägen. 
Resten av veckan är inte helt spikad ännu men vi pratar om Borås Djurpark, Nordens Ark och Liseberg. 
Maken har nu semester från jobbet på ITG fram till början av augusti och kommer bara jobba helgerna under sommaren. Vi får låna min underbara och älskade svärmors bil nästa vecka men pratar mer och mer om att köpa bil igen. Såg en ruskigt snygg TURKOS volvo förut *ler* och nu kan jag inte blogga mer för maken vill att vi ska kolla på bilar..

3 reaktioner på ”Nästa vecka

  1. Jag är också nyfiken på vad ni tycker om Halmstads Äventyrsland. Mina svärföräldrar bor på gångavstånd från det men vi har aldrig varit där. Nu är Wille så gammal att han skulle kunna ha glädje av det.

  2. Åh, ska ni till Halmstad!! Vi ska till Äventyrslandet den 16 juli och bo på Scandic i Halmstad över natten! Du måste berätta allt om hur det var!! Hoppas att ni gillar det! Kram fina vännen, vi måste ses snart!

  3. Åh vilken rolig vecka ni verkar ha framför er! Synd att jag jobbar nästa vecka annars hade vi kunnat ses på Äventyrslandet. KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.