När en dröm går i uppfyllelse

Igår var vi hembjudna till finaste Pia & Mats.
Sonen som sovit över hos mormor ville så gärna stanna och mysa med henne så det blev bara Tindra som följde med.

Jag älskar djur och är riktigt fascinerad av höns. Skulle otroligt gärna vilja ha egna om boendet i framtiden tillåter. Hur som helst så fick vi igår se tre riktigt vackra hönor. Jag vet egentligen ingenting om olika hönssorter men denna ras heter Orpington och är riktigt grann. De svarta fjädrarna skimrar vackert smaragdgrönt och helst av allt hade jag velat ta med mig dem hem.

Under tiden vi var där värpte två av hönorna ägg och på nedan bild håller Tindra i ett alldeles färskt ägg, 37 grader varmt.

En av hennes drömmar gick i uppfyllelse under dagen; att få köra 4-hjuling. Jösses så länge hon har pratat om det. Och igår hände det. Vilken lycka!

Vi blev dessutom bjudna på en fantastiskt god västerbottenpaj med kantareller och två friska sallader till. Hemgjord vinbärssaft och massvis med hembakt kaffebröd satt fint efteråt vill jag lova. Mums!

Det måste varit dotterns turdag för på promenaden för att kika på grannens hästar så hittade hon en hel del kantareller så till frukost blev det kantarellmackor. Himmelskt gott!

Själv är jag otroligt glad över att ha träffat dessa fina människor. En sådan härlig känsla när det känns som att man känt varandra otroligt länge – fastän så inte är fallet. En tidigare arbetskollega till Thomas och hennes man, som jag bara träffat vid ett tidigare tillfälle – men det kändes som gamla vänner redan minuten efter att de klivit innanför dörren när de var här hemma ett par dagar efter inflyttning i början av juni.

3 reaktioner på ”När en dröm går i uppfyllelse

  1. Tack Desirée för dom fina orden. Ni är så fina tillsammans och det är en glädje att få vara en liten del av ert liv. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.