Något jag vill..

Det finns en grej… som gör mig förtvivlad varje dag… som jag skulle vilja förändra… och som går att förändra… men till en förhållandevis hög kostnad…

Problemet fanns inte förr och jag förstår egentligen inte varför det finns nu, men finns gör det och det är frustrerande!

Anledningen till att jag inte gör något åt det är inte enbart för den höga kostnaden utan även för risken.

Rickard frågade mig förut hur gärna jag vill på en skala från 1-10 (där 10 är högsta viljan) och ”tyvärr” betyder det såpass mycket för mig att jag svarade att viljan ligger på runt 10.

Men så kommer vi då till den ekonomiska biten… Det skulle i dagsläget inte vara några problem att skrapa ihop pengarna på en eller max två månaders löner, MEN vi sparar nu en massa pengar för att betala tillvalen för nya lägenheten, inglasning av balkong i nya lägenheten, alla nya möbler vi vill köpa osv. Och tyvärr är det ju så att om jag väljer att göra mig själv nöjd och glad i det ena avseendet så får jag lida för det i det andra avseendet.

Skulle önska ett par visa råd trots att det givetvis är svårt att ge råd om något som man till fullo inte har förståelse för/insyn i  =)

En reaktion på ”Något jag vill..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.