Mys, lek & kartonger!

Idag har vi varit inne hela dagen, om man inte räknar med de gånger då eller Rickard gått ut till förrådet för att hämta kartonger. 
Vi har myst, lekt och packat en del kartonger! 
Bägge barnen har såklart tofflor från www.Svinsöt.se!

Tindra har varit riktigt självständig idag. Hon och Tristan är så otroligt olika gällande att leka själva, hon vill helst inte leka själv utan är hellre med oss medan Tristan är tvärtom. Men idag har hon lekt en hel del själv, roligt för henne och skönt för oss =)
Gällande packandet så känns det som att det är lång tid kvar tills vi flyttar. Men samtidigt så känns det som att vi lika gärna kan packa allt som vi inte använder, sommarkläder till exempel, spel, gosedjur och filtar etc. Och sedan är det ju faktiskt inte så fasligt lång tid kvar! 
Efter jobbet på vardagarna varken hinner eller orkar jag hålla på med sådant, och det är bara sju helger kvar innan vi flyttar. Tre av de helgerna är fullbokade redan nu… Känns smart att ta lite i taget, 10 kartonger blev idag =)
Det som känns bäst av allt är att vi inte ska flytta med så mycket ändå. Sängen ska inte med, köksbordet och stolarna ska inte med, enbart en av fyra byråer ska med, tvättkorgen ska inte med, Tindras säng ska inte med – det blir alltså inte så mycket stora möbler att flytta, även om de såklart måste köras härifrån ändå.
30 oktober är det kundsyn, ska bli så kul att se det färdigt. Åååh vad jag längtar nu! 

2 reaktioner på ”Mys, lek & kartonger!

  1. Förstår att ni längtar och jag tycker att det är skitbra att ni packar redan nu!
    Förresten vill jag beställa tofflor till barnen, vill ju att dom ska vara svinsöta om fötterna i höst/vinter 😉
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.