Mötte först Michaela och vid bussen Jennie – sedan fika med Frida!

När jag lämnat Tindra på förskolan och var på väg mot bussen mötte jag först Michaela och Kasper. Stackars Charlie är inte alls förtjust i förskolan och Michaela, som helst vill ha sin älskade grabb hemma (eftersom hon precis som jag är mammaledig, och inte behöver åka till något jobb), vill givetvis inte att Charlie ska börja gråta redan när de gå hemifrån… Så nästa vecka blir det ny inskolning för Charlie och jag hoppas verkligen att det går bättre denna gången <3

Vid bussen mötte jag Jennie och lille Leonardo, så henne fick jag pratat med på vägen till backaplan.

Väl på backaplan mötte jag Frida och hennes lilla Freja. Det blev en fika på Café Vi och sedan en promenad till Babyproffsen. Det var så längesedan vi sågs och Freja hade vuxit dundermycket!

Efter det mötte jag Rickard och hans mamma. Tittade i lite affärer, hittade ett par vinterstövlar jag VILL ha…och en cykel jag VILL ha.. men det vill inte min tomma plånbok 😉
Sedan lämnade vi av hans mamma på salong Chic där hon skulle få Fish Spa deluxe och färgning av fransar och ögonbryn samt plock – en del av vår födelsedagspresent till henne.

Sedan blev det till att hämta Tindra på förskolan, åka tillbaka till backaplan eftersom min duktige man hade sin mors bilnycklar i sin ficka… lämna dem.. och sedan ta bussen hem.. komma hem vid kvart i fyra, laga middag, äta, fixa lite, kvällsmat för Tindra och sedan läggdags – hon somnade redan fem över sex idag. Hoppas hon sover till sju imorgon ändå… Fullspäckad dag idag igen :=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.