Morotsolja & Deo från Rosenserien

Jag har fått möjlighet att testa Rosenseriens fuktgivande morotsolja – en olja som ger huden näring och en fräsch lyster – samt deras nya deodorant i dofterna ros och sport. 
Morotsoljan från Rosenserien är en exklusiv olja som ger huden näring och en fräsch lyster. Morotsoljan har en bas av näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar. Rik på A- och E-vitamin. Absorberas snabbt. Används främst som ansiktsolja. 

Fru Larsen tycker:
Jag har otroligt torr hy på vintern och hade önskat att denna olja fanns i större förpackning att användas för hela kroppen! Morotsoljan absorberas snabbt, men på morgonen har jag otroligt ont om tid (vill inte behöva gå upp tidigare än jag redan gör) och gör därför som så att jag smörjer in mig med morotsoljan varje kväll efter jag har duschat. Stramheten i ansiktet, som berott på torrhet, har försvunnit och jag tycker att det känns otroligt bra att smörja in mig med naturlig och ekologisk hudvård! Jag värnar såklart om naturen men jag tycker även att det är otroligt viktigt att inte använda produkter med innehåll som man helst inte vill veta om!
Gällande deodoranten så skriver Rosenserien; Mild, effektiv och dryg deodorant som håller dig fräsch länge. Deodoranten har en bas av aloe vera gelé som gör den mycket dryg. Fri från aluminiumklorid, parabener och alkohol. Finns i två dofter, mild rosdoft och en frisk sportig doft. Passar alla hudtyper, även känslig hud.
Fru Larsen tycker:
De bägge dofterna faller mig i smaken! Det är absolut inget krav på att ha bägge två deodoranterna men skulle man nu ha det så passar sig rosendoften bäst för finare tillfällen och den friska sportiga doften för jobb och sport. Jag har mest använt deo stick tidigare och tyckte de första gångerna att de kändes lite kladdiga, men testade häromdagen en annan roll on och förstod direkt att det bara handlade om en vanesak. Deo:n torkar fort och jag luktar gott hela dagen.Att de är fria från aluminiumklorid, parabener och alkohol är krav enligt mig och jag är glad över att ha hittat en deo som gör att jag känner mig fräsch hela dagen. Att klänningen på kvällen när jag klär av mig, efter att ha haft på mig den i 15 timmar, luktar deons goda doft är ett otroligt stort plus!
Att produkterna inte testas på djur, vare sig råvaror eller slutprodukt, är otroligt positivt! För den som bryr sig om sig själv, och naturen, rekommenderar jag verkligen Rosenseriens produkter!
Jag undrar även om någon av er skulle vilja testa morotsoljan och de ovan nämnde deodoranterna?

3 reaktioner på ”Morotsolja & Deo från Rosenserien

  1. Jag har behov ev en ny deoderant som verkligen är bra mot kraftig svettbildning och samtidigt blir alla mina ljusa t-shirts förstörda snabbt vilket är en sorg för mig då jag gärna vill ha vitt.Tyvärr har jag läst att Rosenserien inte är bra längre.

    Dock var jag och frågade i dag och hon presenterade just denna som tydligen är väldigt ny och hon testar den själv just nu.

    Sjukskriven som jag är så vågade inte jag chansa då den är rätt dyr. Men jag provar hemsk gärna den med sport-lukten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.