Mor & dotter, restaurang & laserdome

Igår var det dags för lite mor & dotter-tid. Det är otroligt mysigt att hitta på något med bara ena barnet, att ägna full uppmärksamhet åt just det barnet och att göra något som just det barnet vill göra.

Jag måste verkligen bli bättre på att hitta på saker (stora som små) med bara ett barn. Tyvärr blir det ofta så hos oss att barnen så fort de är tillsammans ska småbråka, men är man med dem var för sig är de otroligt harmoniska. Skulle gärna vilja prioritera fler tillfällen att umgås med bara maken min med, men det är lättare sagt än gjort när bägge jobbar heltid och det bara finns helger som lediga dagar – samt att barnen inte kan lämnas själva när vi vill hitta på något. 

Men för att återgå till gårdagen; Jag och dottern tog oss in till stan för att möta upp med ett tjugotal andra. Vi började med lunch på restaurangen inne på Universeum och tog oss sedan bort till Laserdome-hallen på Grafiska vägen. Barnen började med alla de spel som finns i själva entrén och Tindra fann direkt en ny vän.

Efter 40-minuters matchen med Laserdome var jag minst sagt varm och törstig men körde 20 minuter till på ren vilja. Efteråt satt en kall glass riktigt bra!

laserdomeochmat

Vi hade hyrt hela Laserdome-hallen, vilket var helt perfekt för vårt sällskap. De flesta var på ungefär samma nivå och vi hade riktigt roligt.

Jag var till en början lite rädd för att Tindra skulle bli lite rädd för mörkret och inte våga springa runt själv, men det var absolut inga problem. Hennes kommentar på vägen hem ”Mamma, det här var mycket roligare än jag tänkt mig. Kan vi inte spela det igen snart?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.