Misstag, foto & canvas

Vi gjorde ett litet misstag när vi satte upp vår klocka i hallen efter att vi flyttat in. Vi placerade den nämligen allt för högt upp och det har stört mig sedan dess.

Vi har pratat om att ersätta klockan med en avlång tavla men hittade ingen vi fastnade för så vi lade det på is. Blev därför otroligt glad när jag fick ett mail från Canvasonline.se. Vi har aldrig tidigare framkallat foton som canvastavlor men blev nu sugna och skickade därför in ett foto vi tycker mycket om. 

Ett par dagar senare anlände paketet och jag har nu äntligen kunnat plocka ner klockan och ersätta den med en vacker canvas-tavla.

IMG_2851

Vi valde den smalare ramen, 18 mm kilram, istället för den vanliga 38 mm och för ändamålet var detta perfekt. Eftersom canvastavlan ska sitta i hallen där man går förbi många gånger varje dag så kändes det viktigt med en tavla som inte sticker ut för mycket från väggen. Storleken 50*80 gjorde sig utmärkt på just vår vägg men man kan välja allt från 30×30 upp till 100×120 cm. 

IMG_2856

Canvasavlan blev riktigt bra och jag är faktiskt förvånad över den höga kvalitén på bilden. Har som sagt inga tavlor framkallade på canvas innan och har inte haft något att jämföra med men jag måste medge att canvas känns mer levande än en tavla bakom glas och ram.

Vi är supernöjda!

En reaktion på ”Misstag, foto & canvas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.