Minioner & bilar

Sonen bad ju mig köpa ett Minion-tyg från mässan förra helgen och igår kväll (eller snarare inatt), när jag hade bakat klart så sydde jag en tröja och ett par byxor till honom så att han skulle kunna få ha det på sig på dagens kalas. På tisdag fyller ju lillkillen hela fem år – helt galet så fort tiden går. 

Jag hade egentligen bara köpt tyg för att kunna göra tröjor men blev sugen på att sy ett par matchande byxor och fick då göra ett ben i annat tyg. Det kändes dock inte så roligt att ha ett helt brunt ben så jag sydde på en ficka bak och även en applikation fram. Blev genast roligare tycker jag.

minionkläder

För att även dottern skulle få något nytt att ta på sig på dagens kalas så sydde jag en T-shirt även till henne – fast med hennes absoluta favoritmotiv.

IMG_4318

Minionerna är riktigt populära hemma hos oss just nu och sonen hade önskat sig den senaste Minion-filmen. Ett av dagens paket innehöll glädjande nog denna film och han fick även ett påslakan-set med Minionerna på. Sängkläderna ville han såklart sova med inatt så påslakan-setet är redan tvättat, torkat och sängen är nu nybäddad.

Nu ropar barnen att jag ska ta plats i soffan – gissa vilken film vi ska se?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.