Min födelsedag

Som ni sett HÄR så hade jag bakat lite för att kunna bjuda på idag. Jag hade som sagt inget kalas men vid tolv kom min älskade mamma, bror, syster, mammas man Kenth och min mormor. 

Morbror Andreas blev lekfarbror och fick sitta med dockan i famnen för att mata henne =) 


Fotot nedan till vänster är på min snygge bror och min mormor! Det till vänster visar de kort jag fick utav min mormor och en nära bekant till henne, innehållandes trisslotter (som jag tyvärr, men inte särskilt oväntat, inte vann på). Min syster hade gjort ett kort till mig, det som står i mitten, och man öppnar kortet med en ”knapp” som det står Love på. Utav min mamma, bror, syster och Kenth fick jag en pincett (perfekt då jag verkligen behöver en ny), ett blå/turkost silikonskal till Lumian så den blir lite mer färgglad, en gollaväska till mobilen, ett set för att göra en cupcakeskartong när man vill ge bort cupcakes och ett antal ”kartongbitar” för att ha runt cupcakes:en så de ser fina ut. Fick även 12 stycken (bara en på bild) push up cake pops, men de skickades hem till mig i veckan så jag kunde använda dem för att baka inför dagen.

En timme efter att min familj gått kom Alexandra, Tove, Eddy och Lykke. Jag hade inte bjudit någon egentligen då jag inte kände för att ha något kalas, men Alexandra gav mig igår natt en hint om att de ville komma hit och gissa om Tindra blev glad när jag berättade för henne att Tove skulle komma idag. Hon pratade om Tove halva dagen men när de väl kommit lekte de mest var för sig.. Fick tre hjärtformade formar i keramik, i olika storlekar, som jag kan göra goda fruktpajer i =)


Rickards mamma ringde häromdagen och berättade att hon och sambon Kurt skulle på 90-års kalas idag men att de gärna tittade förbi oss på vägen hem. Kurts bror och mor hade också varit med på kalaset och eftersom de alla åkte i samma bil så kikade de allihop förbi. Ytterligare en omgång med tårta och cake pops och ännu mer lek för Tindras del, som ville leka med Kurt hela tiden. Fick ett presentkort på en hårklippning med inpackning från Yvonne och Kurt – välbehövligt!


Maken, som jag fått (fast ännu inte fått då paketet inte kom fram innan helgen…) en hel del bakartiklar från, hade med sig två paket hem när han kom från jobbet. En ny kamera, Canon EOS 600D, ett paket med både body och objektiv. Han skulle köpt en extern blixt också men kunde inte riktigt bestämma sig och hade inte tillräckligt med tid för att titta mer noggrant så han ska kolla mer på det imorgon när han jobbar igen. Den andra presenten, som var något jag/vi länge pratat om, och som vi haft tidigare men vi sålde det då vi inte använt det på ett tag…ska lämnas tillbaka imorgon… tyvärr… Men när vi packade upp den så säger jag till Rickard ”varför har inte stativet tre ben?”, ”Jo, det är klart att det har” säger Rickard då. Men då såg vi att han köpt ett enbensstativ, vilket inte riktigt var det jag ville ha.. Så jag får använda det lilla stativet vi har så länge 🙂


Nu sover barnen, och även maken… Jag har satt kamerabatteriet på laddning, ska strax diska upp efter den sena middagen och tänkte sedan ha en riktigt lugn kväll =)

Tusen tack för alla gratulationer jag fått under dagen <3

En reaktion på ”Min födelsedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.