Midsommarfirande på Nordens Ark

Vilken fantastisk och underbar midsommarafton vi haft!

Mötte upp med underbara vännerna Hanna, Robin, My & Lea utanför Nordens Ark. Började med att gå till Barnens Lantgård där Tindra fick rida:
IMG_7974Efter det blev det höhoppning – något som skedde med skräckblandad förtjusning. Maken fick taget ett underbart kort på Tindra när hon var i luften *ler*

Nordens Ark2De hade gjort om en del sedan vi var där senast och numer kan man gå in till djuren. Getterna var på kelhumör och vi fick mysa mycket med dem. Lea skrattade från hjärtat när en get kom fram och började tugga på hennes klänning! Tindra och My pussade getterna medan Tristan hellre lekte med traktorerna och trampbilarna utanför. Rickard var riktigt populär bland getterna och ett tag funderade jag på om vi skulle lämna honom där *ler*

Nordens Ark1

När vi äntligen fått med oss Rickard begav vi oss bort mot själva midsommarfirandet.

IMG_8226Barnen lekte på lekplatsen och vi dansade kring midsommarstången.

Nordens Ark3När vi kände oss klara med dansandet gick vi mot bilarna för att ta ut kylväskor, filtar, badkläder och väskor. Gick ner mot stranden och hittade en perfekt plats att sitta på! Tände grillarna och under tiden passade barnen och Rickard på att bada. 

Nordens Ark4
Grillade tzayspett, halloumi och korv. Dukade fram potatissallad, pastasallader och grönsallad. Till efterrätt blev det kladdkaka med grädde, hallon- & mangopaj med kokostäcke, vindruvor samt våra hemmaodlade jordgubbar och smultron. Kan meddela att jag var ruskigt mätt när vi ätit klart!

Vår dag slutade inte här men delen av dagen då vi var vid Nordens Ark var mycket lyckad – tror nästan att det får bli ett besök dit nästa år på midsommar också =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.