Midsommar

Vid 10:00 promenerade vi hemifrån och utomhus var det klar himmel och strålande sol! På 4H-gården i Tuve var det massor av folk och det kom bara mer och mer. Det första vi gjorde var att gå ner till gårdens paddock så att Tindra skulle få rida. Som vanligt tyckte hon att det var riktigt roligt och de första tio metrarna satt hon och skratta för sig själv *ler*Efter att hon ridit klart pussade hon hästen Figaro adjö.

Mamma tyckte att Tindra skulle få fiska i godisfiskdammen och Tindra tyckte såklart att det var roligt. Men vi har ingen godisälskande dotter och de två godisbitar hon smakade på åkte ut lika fort som de åkte in. Det tyckte pappa Rickard var bra eftersom det blev mer till honom *ler*

Vi gick upp till midsommarstången men de hade redan börjat dansa och bara två låtar återstod. Tindra tyckte det var lite konstigt och kollade mest på alla andra men tyckte i slutet att det var roligt och ville gärna dansa mer när sista sången var slut.


Tristan, som somnade efter att han fått lunch, vaknade när Tindra och moster Emma åkte traktor. Tindra hade pratat om traktorn en himla massa och var glad över att få åka med. 

Moster Emma och mormor Anette följde med oss hem ett tag och vi bestämde att vi ska åka till dem imorgon och äta middag. Tindra ska sedan sova där till på söndag <3

Hur har ni firat midsommar?


4 reaktioner på ”Midsommar

  1. Vad skönt att ni klarade er från regnet!! Här regnade det under hela firandet, men med rätt kläder går allt! 😉 Så ni gjorde rätt (?) som inte kom…. Vi ses snart fina, vi har mycket att prata om!! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.