Middag utan planering 

Jag måste vara sämst på att planera middagar. Enda gången jag planerar är när jag under helgen ska göra luncher att frysa in som lunchlådor eller när vi ska ha middagsgäster. Förutom denna gången då – jag hade helt missat att planera middagen vi bjudit in till.

Jahopp, då får man ta vad som finns i skafferi, kyl och frys. Som tur är har vi alltid en hel del i frysen, men jag brukar inte bjuda på halvfabrikat såsom burgare, filé, bullar och falafel. Så fick det dock bli denna gång! Klyftpotatis, wokade grönsaker, sallad samt ärtor och majs höjde stämningen lite och det blev trots allt en helt okej middag att bjuda på.

Hälsans Köks lanserade i september två nya falafelsmaker; Falafel & Friends Rödbeta samt Spenat. Den med spenat tilltalade mig inte alls tyvärr, jag är mer förtjust i färsk spenat som inte är tillagad. Rödbetsfalafeln däremot var riktigt god och kommer därför serveras här hemma fler gånger.

Har ni testat någon av dessa nyheter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.