Merinolammull-täcke till Tindra och mysig filt till mig

Jag har länge pratat om att jag vill ha ett täcke i ull, gärna med kashmir så det blir riktigt mjukt. Vi tog för ett par år sedan hem ett par prover på ett par täcken, ett i merinoull, ett med kashmir och ett mörkt från kamelull. Jag och Rickard kom inte riktigt överrens och det blev inget täcke/kuddar.

När vi beställde den nya sängen (till nya lägenheten) så tyckte Rickard att vi skulle ha ett nytt täcke, och jag ville ju så gärna ha kudde från Tempur. Så då brydde vi oss inte om sådana typer av ulltäcken..

Men nu har min fina lilla flicka fått ett ulltäcke

Och jag har fått en beige ullfiltpläd

Till det bästa utav allt; jag har inte betalt ett öre utan fick det från min mors mans far, som köpt det men tyckte täcket skulle bli för varmt och gav det därför till min mamma och hennes man. För att göra en lång historia kort så hade mamma inte ens kollat i påsen som de fått, utan bara ställt det i en garderob. När jag var där senast och kollade i en utav garderoberna (för att ta fram något Tindra ville ha) så frågade jag vad som fanns i påsen och hon visste knappt. Jag tog upp det och när jag såg att det var ett sådant täcke som jag gärna vill ha (fast ett enkeltäcke) så sa jag att jag gärna tar det 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.