Mer kläder

Här sys det kläder för hela slanten! Barnen önskar – och jag syr, en bra kombination som vi alla är nöjda med. 

För ett par dagar sedan önskade Tindra sig en tröja med delfiner och Tristan ville ha ett par Trassel-byxor att matcha tröjan jag gjorde i helgen. De blev bägge nöjda med de färdiga plaggen:

IMG_2902

IMG_2906

I onsdags kväll sydde jag två tröjor till Tristan, men hans reaktion när han vaknade var ”Den var inte fin” – tack för den 😉

IMG_2907

När jag igår kväll la Tindra frågade hon mig om jag kunde sy en tröja i Rio-tyget så nu vet ni vad jag ägnade min torsdagskväll åt.

IMG_2918

Det är roligt att följa hur jag förbättrar och effektiviserar. Numer hinner jag både klippa och sy en tröja på en timme – något som tog betydligt längre tid från början. Och nu när jag sytt just tröjor under ett par dagar så märker jag hur jag kommer på små förbättringspunkter för att få det hela att gå smidigt, bli snyggare eller bara gå fortare. 

Härnäst blir det nog något till mig själv. Nackdelen är bara att det tar så mycket längre tid samt att jag kräver en hel del av kläder till mig själv. Det är definitivt enklare att sy en barntröja än en klänning till mig själv,.. men övning ger färdighet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.