Med en sexåring i huset

Hur är det möjligt? Hur kan det redan ha gått sex år sedan hon föddes? Hur kan tiden ha gått så snabbt? Går knappt att greppa, men fantastiskt är det!

Vi har upplevt så otroligt mycket tillsammans och jag har många härliga minnen längs med vår resa. Nedan ett antal bilder både på födelsedagsbarnet själv och på de fantastiska syskonen Larsen:Tindra6årsyskonenLarsen

Idag fyller hon alltså sex år – dagen hon länge längtat efter! Inskolningen på fritids går utmärkt och skolan börjar på måndag. Min lilla flicka har blivit så stor!!

Hon har önskat sig så mycket, bland annat en fyrhjuling, en mobil och en elsparkcykel – men man kan ju inte få allt! Istället fick hon en efterlängtad skateboard, innebandymål, kläder, gymnastikskor för skolans innegympa, skrivbok och en klocka.present

Hon har pratat om att hon önskar sig en klocka ett tag och jag blev så glad när jag hittade en ekologisk. Klockans band är gjord i ekologisk bomull och klockan är Öko-Tex märkt. Förpackningen var gjord av FSC-märkt återvunnet papper och skriften tryckt med sojabläck. Underbart!

Hipp Hipp Hurra för Tindra!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.