Med armar och fötter i fokus

Barnen växer något otroligt, Tindras armar är i fokus just nu och likaså Tristans fötter. Hade hoppats att Tristan skulle kunna använda de fodrade regnstövlar från Kavat i storlek 31 som Tindra hade för ett par år sedan men han växte ur dem efter bara en månads användande. Storleken på de nästa par fodrade regnstövlar hon haft var på tok för stora till honom så det var bara att köpa nya. Men om inte hans fötter växer mer nu innan vintern så ska han kunna ha hennes gamla vinterstövlar i alla fall!

Och så var det Tindras tröjor som blivit för korta i ärmarna. Tröjor som för en månad sedan passade utmärkt. Bara att börja sy nytt då,.. Nu gör jag muddar i ärmsluten så att tröjärmarna kan vara lite långa utan att för den sakens skull åka ner över handen. Har på denna tröja även valt att göra mudd nertill för att den ska kunna användas under längre period. 
IMG_3174

Det räcker ju dock inte med en eller två tröjor så det är väl bara att sy upp en ny garderob till henne. Tänk om man inte behövde sova utan kunde sy sig pigg – vilken dröm det varit. Nåja, tillbaka till verkligheten och bara någon timmes sytid per dag (när jag orkar det vill säga) – det lär ju ta ett tag att sy tillräckligt många tröjor till henne, men roligt är det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.