Massagefåtölj, Olaplex & Blondor Freelights

Vilken lyx att under två och en halv timme inte behöva göra något annat än att sitta still, titta ner, titta rakt fram, gå ett par steg, sitta i massagefåtölj medan håret tvättas, gå ytterligare ett par steg, läsa tidning och bara njuta.

Att få massage samtidigt som håret tvättades var sannerligen underbart och jag ville knappt resa mig upp när det var dags att sätta sig i frisörstolen igen.

Trevliga Amelie på Salong Randevu har jag att tacka för såväl en avkopplande stund som ett fantastisk resultat!

wp-1474314371660.jpgVarken frisyr eller längden på håret gjordes något speciellt med då jag bara ville få topparna klippta. Däremot var jag sugen på att ljusa upp topparna och få behålla känslan av sommar ytterligare ett tag framöver.

Förmodar att de flesta av er hört talas om Olaplex men jag hade själv inte testat det. Olaplex är fritt från silikon samt oljor och skyddar samt reparerar de svavelbindningar som skadats under kemisk behandling. Perfekt när man bleker håret med andra ord.

Vi valde en kall ljus ton och istället för att använda folie så använde hon Blondor Freelights och gjorde det på frihand (balayage), vilket kräver såväl kreativitet som precision för att få ett bra resultat och naturlig övergång.

img_7586-1024x683

Övergången blev precis så naturlig som jag hoppats och jag fullkomligt älskar mina nya ljusa toppar!

20160919_211035

Det är extremt svårt, omöjligt rättare sagt, för mig att själv se om Olaplex lagat de svavelbindningar som skadades under blekningen men vad jag däremot upplever är att håret känns friskt och starkt. Den stora anledningen till att jag slutade färga håret för ett och ett halvt år sedan är just för att det slet så mycket på håret och det blev skört och tunt. Jag köpte med mig Olaplex Hair Perfector No. 3 som är en hemmabehandling för att fortsätta vårda håret hemma och håller nu tummarna för att Olaplex är så bra som jag läst att det ska vara.

4 reaktioner på ”Massagefåtölj, Olaplex & Blondor Freelights

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.