Månadens Testagram

Månadens Testagram innehöll en hel del smarrigt, men också chockerande fakta!

Årets Skörd Mousserande Äppelmust från Kiviks Musteri är en lyxig äppelmust så endast består av äppelmust och kolsyra. Fri från tillsatser. En dryck precis i min smak!

Lypsyl Yummy Lips; Här måste jag skriva att jag är förvånad och upprörd! Lypsylet finns numer i en veganversion och är deras premiumprodukt. Jättebra med vegan, men vad sjutton – det innebär ju att deras andra produkter inte är vegan!! Gör om gör rätt, gör alla produkter fria från djurfett!

OLW Popperi Sourcream&Onion och Creem Cheese är en helt ny serie av varmluftspoppade popcorn. Själv är jag inget fan av färdigpoppade popcorn utan köper hellre majskorn och poppar själv, men visst är det smidigt att kunna köpa en påse popcorn om man får ett plötsligt popcorn-sug i affären. Ett plus för att de är fria från palmolja.

M&M’s choco – färgglatt, krispigt och mjölkchokladigt. Dekorera pepparkakor eller gör cookies med dessa godsaker – eller ät dem som de är. Mums!

Risenta Fröknäcke med rotfrukter är en bakmix innehållande 50% fröer och kärnor, majsmjöl, 10% rotfrukter, rårismjöl, bovetemjöl, salt samt physillumhusk. Tillsätt endast olja och vatten. Attraktiv lösning för den som inte orkar göra sin egen knäcke-smet!

Snickers Bites; Dessa hade sålt slut så vi fick 2 originalbitar. Goda, men hade varit spännande att testa nyheten.

Nivea Crea Care Facial Cleansing Cream som enligt tillverkaren tar hand om huden och rengör skonsamt på djupet. Ska skydda och bevara hudens naturliga fuktbalans. Inget för mig, men en perfekt gåva.

Boxen innehöll även ett presentkort på Mockberg.com som ger 500kronor rabatt. Ett klockmärke från Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.