Mammor som vill komma i form?

Är du en mamma som vill komma i form? Då ska du läsa detta =)
På Baby & Barn-mässan kom jag i kontakt med Prominiaoch deras Mamma Perfect protein.
Det är ett högkvalitativt proteinpulver som enkelt blandas i en shaker till en god och mättande sportdrink vid träning och fitness. Men kan även användas som förstärkande och nyttig ingrediens i smoothie, parfait, pannkakor och chokladbollar.

Produkten är framtagen i samarbete med svenska experter och tillverkare inom livsmedel. Ett särskilt utvecklat proteinpulver för varje mamma som vill få kraft och energi och en fastare kropp på ett effektivt och skonsamt sätt!

Mamma Perfect Protein är ett proteinpulver som är baserat på naturliga kryddor och äkta extrakt från bär, och produkten är helt utan socker, sötningsmedel, aromer och färgämnen. 

Tre olika smaker finns tillgängliga; Spicy Vanilla, Raspberry Dream & Choco Sensation och chokladälskare som jag är valde jag Choco Sensation.
 
Har testat att blanda med bara vatten, med mjölk, med filmjölk och yoghurt. Tycker personligen att det blir godast när man blandar med fil/yoghurt men med mjölk var det gott absolut gott också. Med mjölk blir det nästan som oboy =)

Väldigt smidigt att göra i ordning och passar perfekt som frukost eller mellanmål. Efter jobbet är det toppen också! Även om man inte är en inbiten tränare ger pulvret lite extra kraft och energi i vardagen med småbarn och för de som tränar ger det snabbare resultat av mammaträningen.
Intresserad? Läs mer i webshopen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.