Mammamingel 2012

Vid tio igår förmiddag åkte jag hemifrån. Någon minut i elva körde jag in på parkeringen vid Åhaga och mötte upp med Theodora, som hade sin lille son Jasper med, de tre underbara mammor som åkte med henne samt med Anastasia och Jessica som skulle åka med mig. 
Vi åkte upp till Jönköping, körde in vid Max Jordbron och hämtade där upp Sarah, vidare hem till Beatrice och sedan upp mot Norrköping. Stannade på vägen till vid en Mc Donalds och dum som jag var tänkte jag att det inte var värt att köpa något stort mål då vi skulle få mat på eventet, så jag köpte bara två cheeseburgare (utan kött) och Tropicana apelsin. Det blev dock inte middag förrän vid 19 på eventet och jag var utsvulten! Gissa om jag blev glad över att bli serverad en riktigt stor bit Halloumi – MUMS! – tomater och färsk broccoli samt potatisgratäng. 
När vi kommit fram till HUGO fick vi stå en stund och vänta på att få hänga av oss och komma in i rätt lokal – första bilden. 
Två långbord var uppdukade och vi valde såklart det med de sköna stolarna ^^
Bild tre visar underbara Theodora och Sofia samt lille Jasper i bärsjalen. 
Den sista bilden är på Sanna och Stephanie – Mammaingel 2012:s arrangörer. 
Jag hade turen att vinna, haha vet inte om jag ska kalla det tur då vi redan har ett antal men Tindra blev överlycklig, inte mindre än fyra mössor. Tre från Kåmfy och en från Nicas Design.
En trevlig dag med många trevliga mammor, de 60 milen jag körde hade jag dock gärna sluppit – var helt slut när jag kom hem strax efter 01 inatt. 

2 reaktioner på ”Mammamingel 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.