Mammafika hos Camilla, förskolan ringde.. och eftermiddag med Ankan

Efter att jag lämnat Tindra på förskolan imorse åkte jag direkt till Camilla. 7 mammor med bebisar var vi totalt och Camilla bjöd bland annat på en mycket god hembakad saffranskaka.

Vid halv ett ringde Tindras förskola och en upprörd förskolefröken som sa att Tindra hade svårt för att andas och att hjärtat slog alldeles för fort. Hon sa även att hennes son har astma och att Tindra ”betedde” sig på precis samma sätt som när hennes son får ett astmaanfall. Jag sa att det bara är Tristan som har problem med sådant och att hon aldrig tidigare haft problem med något liknande, och det visste hon om men Tindra andades väldigt ansträngt likväl. Skyndade mig ifrån Camilla för att åka till förskolan och efter ett par minuter ringer Camilla och erbjuder mig att få skjuts till förskolan eftersom det går snabbare med bil än 50 minuter med bussar… Den hjälpen tog jag tacksamt emot!
När jag kom till förskolan satt Tindra och läste en bok och var precis som vanligt. Förskolefröken sa att det var när de lagt henne ner som hon fått problem men att hon en stund efter att hon kommit upp och satt sig i soffan börjat andas lugnare igen.

Vi åkte hem och hon har varit nästintill som vanligt, om man bortser från att hon är förkyld och andas mer ansträngt. Nu när hon sover låter hon en massa och hostade så hon spydde upp lite för en stund sedan.

Jag hoppas:
– att det bara är en vanlig förkylning
– att Tristan inte blir smittad
– att Tristan om han blir smittad inte behöver läggas in på sjukhus
– att Tindra snart blir frisk

Min vän Ankan kom förbi förut och åt middag. Tindra, som gärna vill leka med alla besökande, ville leka med honom, ville sitta på hans axlar, ville att han skulle borsta tänderna på henne osv.

Jag hoppas nu bara på att Tristan ska sluta vakna var femte minut och gråta hysteriskt och att jag får sova hela natten utan uppvak!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.