Magsjukeveckan är över

Sådär, nu är det måndag igen, ny vecka och nya tag! Hela förra veckan blev en magsjukevecka och varför inte passa på att ha det hela familjen?…
Min fruktansvärt långdragna förkylning börjar ge med sig, förmodligen lagom till nästa omgång..Nä, nu har jag planerat att hela familjen ska vara friska ett tag =)
Även fast vi var friska i helgen så var den ansträngande då vi (http://www.Svinsöt.se) ställde ut på Alla barns mässa. Redan i fredags eftermiddag var vi där och satte upp montern. Tidigt i lördags morse var vi där med alla tofflor och gjorde klart det sista och sedan var mässan öppen mellan 10-18 i lördags och 10-17 i söndags.

 Efter mässan skulle borden monteras ner, alla tofflor sorteras och packas, in i bilen med allt och tillslut var vi hemma och hade fått in allt. Precis samtidigt kom min mamma och syster med våra älskade barn och det blev i princip enbart kvällsmat och sedan var det dags att lägga dem.

Tristan somnar så duktigt själv på sitt rum nu. Man lägger honom och myser lite, lägger på täcket och går ut och han kommer bara fram till dörren en gång och så ber jag honom att lägga sig i sin säng igen, pussar honom godnatt och lägger på täcket och går ut. Sedan sover han =)

Efter att han somnat körde jag mamma och syrran hem, hämtade då upp bilbarnstolarna och alla saker som barnen haft i helgen hos sin faster.

Kom hem, la i en tvätt i maskinen och packade tofflor som köpts i helgen via hemsidan och tradera. Klockan tickade på och helt plötsligt var klockan lite drygt 23. Ville ställt klockan på *tidigt* för att vara på jobbet tidigt och jobba ikapp efter förra veckans VAB:ande, men beslutade mig för att jag behövde sova i alla fall 5,5 timmar och ställde klockan på 05,30.

Efter en dusch imorse var jag mig själv, nu är jag på jobbet och har hittills gått igenom 44 mail.

Önskar er en trevlig måndag =)En reaktion på ”Magsjukeveckan är över

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.