Magical Ice Festival

Wow, vilken show vi såg tidigare idag!

Konferenciererna för showen var Musse, Mimmi, Kalle Anka och Långben och de började med att presentera Sebastian och Ariel från Lilla Sjöjungfrun.
Disney On Ice - Konferencierer samt Ariel

Rapunzel och Flynn från Trassel höjde stämningen rejält! Barnen skrattade åt Maximus och sjung med lite i de vackra låtarna.

Disney on Ice - Rapunzel

Efter pausen var det dags för Skönheten och Odjuret. Detta är en film våra barn inte sett så de hade ingen film att relatera till men jag och Rickard som såg filmen när vi vi var barn tyckte att det var fantastiskt bra.

Disney On Ice - Skönheten & Odjuret

Sist presenterades det som jag tror att precis alla barn satt och väntade på – Elsa och Anna från FROST. Den fantastiska musiken, underbara snögubben Olof, bergsmannen Kristoffer och hans söta ren Sven – allt var helt perfekt!

Disney On Ice - FrostVi satt otroligt bra på första raden, nästan på samma platser som jag och Tindra satt på förra året. Det blir en upplevelse i sig att sitta så nära isen och se alla figurer så nära.  

Förra året var första halvan väldigt bra men hela andra halvan ägnades åt Toy Story – vilket blev väldigt långdraget. I år tyckte jag att allt var riktigt bra – hela vägen från början till slut. Tristan satt dessutom stilla under hela föreställningen så det gick helt klart över förväntan.

Ska bli spännande att se vad nästa års Disney On Ice ska handla om!

En reaktion på ”Magical Ice Festival

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.