Lördagens vistelse på akuten resulterade i flera dagars inläggning…

I lördags morse lät Tristan inte jättebra, jag funderade på att åka in till sjukhuset med honom men tyckte att medicinen hemma hjälpte och vill avvakta ett par timmar. Åkte in till stan för att köpa lite ytterkläder och godis.

Lunchen gav jag honom inne i Åhlens sköt- och amningsrum vilket resulterade i en helt nerspydd soffa och nerspydd Tristan. Han hostade så mycket att han spydde upp allting… Då kändes det som att det var dags att åka in.

Så jag, Tindra och Tristan åkte till akuten. Där hade de oturligt nog otroligt mycket att göra, och åtta andra barn hade besvär med andningen som kommit före oss. Vi fick vänta i 4 timmar innan första läkaren kom för att lyssna på honom :/

Tindra var superduktig, lekte en del och somnade sedan i vagnen och sov i 2,5 timmar.
Rickard åkte direkt till sjukhuset efter hans jobb och strax efter att han kommit dit, kom läkaren till oss. Hon sa direkt att Tristan behövde läggas in eftersom han var så dålig. Han syresatte sig dåligt och var riktigt tät i lungorna.

Så Rickard och Tindra åkte hem, och kvar var jag och min lille sjuke kille… På akuten fick han först två adrenalininhalationer men de hjälpte inte någonting så han fick atrovent istället – som hjälpte!

Vi hamnade sedan på avdelning 325 och han fick fortsatta inhalationer under kvällen. Eftersom han syresatte sig så dåligt satte de in syrgasgrimma på honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.