Lördag!

Tindra sov oroligt inatt och ville vid ett flertal tillfällen gå upp då hon ansåg att hon sovit klart. Vid halv fem gick jag in och la mig bredvid henne. Hon klagade på att hon var hungrig och hade ont i magen. Hon fick en macka och jag bad henne sedan lägga sig ned och somna om. Hon somnade tillslut medan jag masserade hennes mage.

Vid halv sju vaknade Tristan och Rickard fick hämta honom så att han inte skulle väcka henne. Rickard ville såklart inte gå upp och lyckades få Tristan att somna om bredvid honom. Tristan vaknade när Rickards väckarklocka ringde vid 08:10 och strax därefter vaknade även Tindra.

En trött mamma gick upp och gjorde i ordning frukost åt barnen, duschade sedan, lagade lunch som vi skulle ha med när vi åkte hemifrån och städade lite här hemma. Vid 10 gick vi hemifrån och till Hanna & Milton. Hanna & Lea, Maria & Elliot samt Melinda & Ludvig kom också dit och det blev ett par timmar med lek och bus.

Handlade lite på vägen hem och köpte fryst pizza till middag, lat som jag var. Som tur var tyckte bägge barnen att det var gott och jag slapp laga middag när vi kom hem =)

Nu har maken kommit hem från jobbet och får ta över omhändertagandet av barnen ett tag, så jag kan roa mig framför datorn *ler*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.